Veřejná ohniště a veřejné grily v Brně

Veřejné ohniště či veřejný gril je místo, kam můžete přijít, přinést si svoje jídlo, dřevo, podpalovače a ugrilovat si dobré jídlo nebo opéct špekáčky. Je to místo pro setkání s přáteli, uspořádání oslav, firemní teambuilding nebo jen odpolední posezení s dětmi, rodinou či přáteli.

Kde veřejné grily v Brně najdete?

V Brně a jeho okolí najdete hned několik veřejných grilů nebo ohnišť. K většině z nich stačí přijít a rovnou se pustit do opékání či grilování. Některé, jako například veřejný gril v Lužánkách či na Špilberku, v Líšeňské rokli nebo Božetěchův sad, si musíte rezervovat. 

Přehled všech grilů, které je nutné rezervovat, i s kalendářem najdete na stránkách Publicgrills, kde si v rychlosti naklikáte zemi, město a gril. Pak už jen vyberete datum a čas. U každého grilu najdete provozní řád a cenu za rezervaci. Pro finální rezervaci je pak nutné se přihlásit.

Zdroj: Pexels / Anastasia i Sofia

Veřejné grily zdarma a bez rezervace

Některé veřejné grily ale rezervovat nemusíte a stačí k nim přijít a prostě grilovat. Vždy si s sebou ale musíte vše donést. Takové grily najdete například:

Pokud se rozhodnete jít grilovat na přehradu, určitě se nezapomeňte podívat na Průvodce grilováním na brněnské přehradě.

Zelenina na grilu

Zdroj: Pexels / Pixabay

Sami vidíte, že grilování v Brně není nic složitého i když nevlastníte gril. Stačí nakoupit jídlo, Táborák v krabici, sbalit se a vyrazit.

Veřejná ohniště v Brně

Veřejných ohnišť najdete v Brně ještě o něco více než veřejných grilů. Jsou ideální na opékání špekáčků či čehokoliv jiného, co rádi připravujete na ohni. Okolo mnoha z nich se dá naplánovat výlet, kdy do něj lehce zařadíte i opékačku. Můžete tak využít k obědu nebo k zakončení výletu. Záleží na vaší fantazii. Nebo k nim můžete záměrné přijít a strávit tak pěkný den s rodinou či přáteli. Uspořádat netradiční oslavu a dobře si pochutnat. 

Vše co k táboráku potřebujete v jedné krabici

A pokud nechcete objíždět obchody a shánět jednotlivé propriety, které k rozdělání ohně potřebujete, podívejte se na náš Táborák v krabici, kde máte vše, co k takovému táboráku potřebujete. 

Ohniště není součástí balení

A kde tato ohniště najdete?

Náš seznam určitě není úplný a ani konečný. Pokud tedy víte o nějakém dalším veřejném ohništi či grilu, dejte nám určitě vědět a my ho na seznam rádi přidáme. Přejeme vám příjemně strávený čas, dobrou chuť a užijte si kouzlo ohně.