Štěpka na uzení - meruňka, švestka, třešeň

Kód: STEPPECK/S STEPPECK/L Zvolte variantu
215 Kč 385 Kč od 215 Kč –4 % –7 % až –7 %
Štěpka na uzení - meruňka, švestka, třešeň
215 Kč 385 Kč od 215 Kč –4 % –7 % až –7 % 205 Kč / ks 355 Kč / ks od 205 Kč / ks
Expedujeme do 3 pracovních dnů Expedujeme do 3 pracovních dnů Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
11.11.2024 11.11.2024 Zvolte variantu

Ovocná štěpka na uzení vyrobená z kvalitního výběrového dřeva peckovic, odprášena, balena v papírové krabici. 

Detailní informace

Výdejní místa
Přes 11 260 výdejních míst
po celé ČR díky našim parterům
Vrácení zboží
Garance vrácení zboží
do 14 dnů bez udání důvodu
Garance doručení do dvou dnů
Zboží skladem doručíme do dvou pracovních dnů
na jakékoliv odběrné místo v ČR

Detailní popis produktu

V krabici, o objemu S 12 l nebo L 24 l naleznete štěpku na uzení nebo jemné zauzení jakékoliv vámi připravované domácí grilované delikatesy. K zauzení využijete náš udící a pečící nástavec. S rozděláním ohně vám pomůžou třísky v krabici, nebo použijte teplo v krabici. Dřevo nechte vyhořet až na uhlí a pak přidejte štěpku na vyladění chuti vaší uzeniny.

Štěpka z peckovic je ideální pro dodání plné, lahodné, ovocné chuti, barvy a vůně vašemu masu, rybám a zelenině. Je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva (švestka, třešeň, meruňka, které je šetrně sušeno, aby se zachovaly všechny jeho aromatické vlastnosti. Štěpka je snadno použitelná a rychle se rozžhaví.

TIP: Dřevěná udící štěpka (zejména ovocná) je výborná pro přidání např. na konci grilovacího procesu ke klasickému palivu používaném při grilování. Dosáhnete tak specifických vůní, chutí a barvy uzených výrobků. Štěpka je vhodná pro většinu typů grilů a udíren.

Další druhy štěpky:

Štěpka z bukového dřeva je univerzální, používá se pro uzení masa a ryb. Propůjčuje uzeninám jasnou zlatavou barvu. Buková štěpka je ideální pro bezproblémové uzení i v případě, že udíte poprvé.

Štěpka ze směsi tvrdého dřeva je univerzální udící štěpka obsahující tvrdé dřevo (dub, buk, javor, olše). Vhodná je především při přípravě hovězího masa nebo zvěřiny.

Štěpka z malvic (jabloň, hrušeň) obohatí vaše uzeniny o lehkou ovocnou až nasládlou chuť. Je oblíbená zvláště při zauzování drůbežího masa - kůže drůbeže je pak zabarvena do tmavě hnědých odstínů.

Štěpka může obsahovat do 10 % kůry

Doplňkové parametry

Kategorie: Štěpka na uzení
Záruka: 2 roky
Materiál: Ovocné dřevo
? S: 12 l
? L: 24 l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: