Štěpka na uzení olše
Kód: STEOLS/S STEOLS/L STEOLS//XL Zvolte variantuDetailní popis produktu
V krabici, o objemu S 12 l, L 24 l nebo XL 48 l naleznete štěpku na uzení nebo jemné zauzení jakékoliv vámi připravované domácí grilované delikatesy. K zauzení využijete náš udící a pečící nástavec. S rozděláním ohně vám pomůžou třísky v krabici, nebo použijte teplo v krabici. Dřevo nechte vyhořet až na uhlí a pak přidejte štěpku na vyladění chuti vaší uzeniny.
Štěpka z olšového dřeva je univerzální, používá se pro uzení masa a ryb. Propůjčuje uzeninám jasnou zlatavou barvu. Olšová štěpka je ideální pro bezproblémové uzení i v případě, že udíte poprvé.
TIP: Dřevěná udící štěpka (zejména ovocná) je výborná pro přidání např. na konci grilovacího procesu ke klasickému palivu používaném při grilování. Dosáhnete tak specifických vůní, chutí a barvy uzených výrobků. Štěpka je vhodná pro většinu typů grilů a udíren.
Další druhy štěpky:
Štěpka z peckovic je ideální pro dodání plné, lahodné, ovocné chuti, barvy a vůně vašemu masu, rybám a zelenině. Je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva (švestka, třešeň, meruňka), které je šetrně sušeno, aby se zachovaly všechny jeho aromatické vlastnosti. Štěpka je snadno použitelná a rychle se rozžhaví.
Štěpka z malvic (jabloň, hrušeň) obohatí vaše uzeniny o lehkou ovocnou až nasládlou chuť. Je oblíbená zvláště při zauzování drůbežího masa - kůže drůbeže je pak zabarvena do tmavě hnědých odstínů.
Štěpka ze směsi tvrdého dřeva je univerzální udící štěpka obsahující tvrdé dřevo (dub, buk, javor, olše). Vhodná je především při přípravě hovězího masa nebo zvěřiny.
Štěpka může obsahovat do 10 % kůry
Doplňkové parametry
Kategorie: | Štěpka na uzení |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Materiál: | Bukové dřevo |
? S: | 12 l |
? L: | 24 l |
? XL: | 48 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.