Štěpka na uzení směs tvrdých dřevin

Kód: STESMES/S STEPSMES/L STEPSMES/XL Zvolte variantu
165 Kč / ks 265 Kč / ks 455 Kč / ks od 165 Kč / ks
Expedujeme do 3 pracovních dnů Expedujeme do 3 pracovních dnů Expedujeme do 3 pracovních dnů Zvolte variantu
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
16.5.2024 16.5.2024 16.5.2024 Zvolte variantu

Štěpka na uzení vyrobená ze směsi kvalitních, tvrdých, výběrových dřevin, odprášena, balena v papírové krabici. 

Detailní informace

Výdejní místa
Přes 11 260 výdejních míst
po celé ČR díky našim parterům
Vrácení zboží
Garance vrácení zboží
do 14 dnů bez udání důvodu
Garance doručení do dvou dnů
Zboží skladem doručíme do dvou pracovních dnů
na jakékoliv odběrné místo v ČR

Detailní popis produktu

V krabici, o objemu S 12 l, L 24 l nebo XL 48 l naleznete štěpku na uzení nebo jemné zauzení jakékoliv vámi připravované domácí grilované delikatesy. K zauzení využijete náš udící a pečící nástavec. S rozděláním ohně vám pomůžou třísky v krabici, nebo použijte teplo v krabici. Dřevo nechte vyhořet až na uhlí a pak přidejte štěpku na vyladění chuti vaší uzeniny.

Štěpka ze směsi tvrdého dřeva je univerzální udící štěpka obsahující tvrdé dřevo (dub, buk, javor, olše). Vhodná je především při přípravě hovězího masa nebo zvěřiny.

TIP: Dřevěná udící štěpka (zejména ovocná) je výborná pro přidání např. na konci grilovacího procesu ke klasickému palivu používaném při grilování. Dosáhnete tak specifických vůní, chutí a barvy uzených výrobků. Štěpka je vhodná pro většinu typů grilů a udíren.

Další druhy štěpky:

Štěpka z bukového dřeva je univerzální, používá se pro uzení masa a ryb. Propůjčuje uzeninám jasnou zlatavou barvu. Buková štěpka je ideální pro bezproblémové uzení i v případě, že udíte poprvé.

Štěpka z peckovic je ideální pro dodání plné, lahodné, ovocné chuti, barvy a vůně vašemu masu, rybám a zelenině. Je vyrobena z vysoce kvalitního dřeva (švestka, třešeň, meruňka, které je šetrně sušeno, aby se zachovaly všechny jeho aromatické vlastnosti. Štěpka je snadno použitelná a rychle se rozžhaví.

Štěpka z malvic (jabloň, hrušeň) obohatí vaše uzeniny o lehkou ovocnou až nasládlou chuť. Je oblíbená zvláště při zauzování drůbežího masa - kůže drůbeže je pak zabarvena do tmavě hnědých odstínů.

Štěpka může obsahovat do 10 % kůry

Doplňkové parametry

Kategorie: Štěpka na uzení
Záruka: 2 roky
Materiál: Směs tvrdých dřevin
? S: 12 l
? L: 24 l
? XL: 48 l